Introduktionskurs Laserbehandling - är laser mot smärta något för mig?

Få en inblick i metoden som lindrar smärta och påskyndar läkning och som kan hjälpa där inget annat hälper.

Det är många som har hört ordet laser, men inte lika många vet att det även kan användas för att lindra smärta och påskynda läkning i kroppen. Då jag personligen vet både från mina patienters behandlingsresultat men också från egenbehandling, att laserbehandling kan hjälpa många och även ibland där inget annat hjälper, vill jag sprida informationen. Därför erbjuder jag nu all som är intresserade en kostnadsfri Introduktionskurs i laserbehandling.

Denna kurs är för dig som vill veta mer om laser som behandlingsmetod, antingen för egen behandling eller för att behandla andra.

Målet är att du ska få en inblick i vad laserbehandling är för något, vad det kan användas till och om metoden skulle kunna vara något för dig. Eftersom en del terapeuter inte upplever att de har god datorvana så är kursen även upplagd så att du ska få en känsla för hur en webbkurs kan se ut, hur det är att gå en webbkurs, så att du kan avgöra om det skulle vara något för dig.

Välkommen till ljuset och teknikens underbara värld :)!

Med vänliga hälsningar

Cecilia

OBS! Dina uppgifter sparas för att vid enstaka tillfällen kunna skicka information och eventuellt erbjudande relaterat till laserterapi. Uppgifterna delas inte med någon annan och finns förvarat på teachable.com. Om du väljer att finnas kvar på listan behöver du inte göra någonting. Vill du däremot att jag tar bort dina uppgifter, skicka ett mail så tar jag bort dina uppgifter på en gång

Du du har alltid möjlighet att närsomhelst att be att dina uppgifter raderas.

Vid frågor eller önskan om radering av personuppgifter maila mig på [email protected].


Din lärare


Cecilia Lind
Cecilia Lind

Cecilia Lind har en bakgrund som dansare och artist men är numera leg. sjukgymnast (OMT), cert laserterapeut, författare och föreläsare med ett särskilt intresse för smärta och lindring av densamma. Intresset kommer av att hon själv under 20 år var smärtpatient, där vården inte lyckades diagnosticera eller hjälpa henne rätt. Laserterapi upptäckte hon 2007 av en tillfällighet och har sedan dess arbetat fram en särskild behandlingssystematik och metodik för att ge en så effektiv och säker laserbehandling som möjligt. Med metoden har hon kunna hjälpa inte bara sig själv utan många andra i hennes situation tillbaka till ett bättre liv. Hösten 2014 gav hon ut boken Laserterapi - en praktisk guide, som är en handbok för manuella terapeuter som behandlar med eller vill börja behandla med laser för smärta i rörelseorganen. Med de positiva kliniska resultaten och forskningen i ryggen brinner nu Cecilia för att sprida information om laserterapi för att minska smärta och påskynda läkning till både behandlare som allmänhet. Detta för att fler ska kunna få tillgång till metoden att behandlare ska få möjlighet att hjälpa fler.


Kursens innehåll


  Välkommen - börja här
Available in days
days after you enroll
  Introduktion till laserterapi och laserbehandling
Available in days
days after you enroll
  Test
Available in days
days after you enroll
  Du vet väl att det finns en bok? Laserterapi - en praktisk guide
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Börja nu!