Diplomkurs Grundläggande Laserbehandling - Smärta och läkning

Allt du behöver veta för att få positiva resultat med en säker och effektiv laserbehandling.

"Kursen har givit mig en bra bas och en djupare förståelse för metoden, vilket gör att jag känner mig tryggare kliniskt. Jag tycker att det är mycket givande och bra kurs, väl värd sina pengar."

Anders Mårdh, Leg. Sjukgymnast. MSc Klin Med, OMT III, Examen McKenzie, Fysioterapiteamet, Stockholm

”Kursen går tydligt igenom teori och verkningsmekanismer för laserterapi. På ett lättillgängligt sätt kan man i egen takt repetera olika moment i kursen. Kunskapen ger mig en större trygghet i behandling och hur jag beskriver laserns terapeutiska effekt för patienten. Utbildningen är värd varenda krona.”

Jondi Jonsson-Lecapre, Leg. Sjukgymnast Spinecenter & Fysioterapiteamet, Stockholm

”Kursen gav mig bra insikter om laserterapi och dess mekanismer samtidigt som det var optimalt för mig att lära mig i min egen takt och på valfri plats. Med säker hand och på ett pedagogiskt och behagligt sätt leds man genom kursen helt utan stress eftersom man har möjlighet gå igenom avsnitten hur många gånger man vill innan sluttest. För den som är intresserad av att lära sig mer om laserbehandling mot smärta vill jag rekommendera denna kurs som verkligen ger såväl mersmak som valuta för pengarna”

Mats Holmström, journalist med specialinriktning hälsa & sjukvård, kost/nutrition och forskning

Välkommen till Diplomkursen Grundläggande laserbehandling - Smärta och läkning.

Allt du behöver veta för att få positiva resultat och ge en säker och effektiv laserbehandling!

Med kunskapen från den här kursen kommer du att utifrån skadelokalisation kunna välja laserljus och rätt laserparametrar, behandlingsintervall och veta vilket resultat du kan förvänta dig. Du kommer kunna förmedla till dina patienter/klienter mekanismerna bakom laserterapi, kunna lagar, regler och laserklasser. Du kommer även förstå innebörden och skillnaderna på begrepp som pulsning (hertz), nanometer, uteffekt/styrka mm. Och att beräkna doser, skriva journal och veta när du bör och inte bör behandla är något som blir självklart. Du kommer med andra ord att ha gedigna grundläggande kunskaper för att ge en säker och effektiv laserbehandling och säkra goda resultat för dina patienter/klinter.

Kursen är till för dig som:

  • Vill veta mer om laser som behandlingsmetod
  • Är nybörjare inom laserbehandlingar
  • Har behandlat ett tag men vill repetera och fräscha upp och uppdatera dina kunskaper

Kursen riktar sig främst till manuella terapeuter som behandlar smärta och värk men du som är nyfiken på metoden kan absolut gå kursen bara för att få reda på mer!

Du som har boken, Laserterapi - en praktisk guide har nu chans att tillgodogöra dig informationen på ett annat sätt. Allt som finns i kursen finns dock inte i boken och tvärt om, så även om det självklart blir en viss repetition, så kompletterar kursen boken och gör din kunskap mer komplett.

Är du intresserad av att beställa boken så klicka här!

Jag önskar dig en fantastiskt givande och spännande kurs!

OBS! Dina uppgifter sparas för att vid enstaka tillfällen kunna skicka information och eventuellt erbjudande relaterat till laserterapi. Uppgifterna delas inte med någon annan och finns förvarat på teachable.com. Om du väljer att finnas kvar på listan behöver du inte göra någonting. Vill du däremot att jag tar bort dina uppgifter, skicka ett mail så tar jag bort dina uppgifter på en gång

Du du har alltid möjlighet att närsomhelst att be att dina uppgifter raderas.

Vid frågor eller önskan om radering av personuppgifter maila mig på [email protected].


Din lärare


Cecilia Lind
Cecilia Lind

Cecilia Lind har en bakgrund som dansare och artist men är numera leg. sjukgymnast (OMT), cert laserterapeut, författare och föreläsare med ett särskilt intresse för smärta och lindring av densamma. Intresset kommer av att hon själv under 20 år var smärtpatient, där vården inte lyckades diagnosticera eller hjälpa henne rätt. Laserterapi upptäckte hon 2007 av en tillfällighet och har sedan dess arbetat fram en särskild behandlingssystematik och metodik för att ge en så effektiv och säker laserbehandling som möjligt. Med metoden har hon kunna hjälpa inte bara sig själv utan många andra i hennes situation tillbaka till ett bättre liv. Hösten 2014 gav hon ut boken Laserterapi - en praktisk guide, som är en handbok för manuella terapeuter som behandlar med eller vill börja behandla med laser för smärta i rörelseorganen. Med de positiva kliniska resultaten och forskningen i ryggen brinner nu Cecilia för att sprida information om laserterapi för att minska smärta och påskynda läkning till både behandlare som allmänhet. Detta för att fler ska kunna få tillgång till metoden att behandlare ska få möjlighet att hjälpa fler.


Kursens innehåll


  Du vet väl att det finns en bok? Laserterapi - en praktisk guide
Available in days
days after you enroll
  Din Feedback!
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Börja nu!